advertentie
maandag 22 juni 2020 19:37

De Stem van Schiedam: Wat vindt u van de protesten tegen de 1,5 meter samenleving?

De protestmanifestatie die actiegroep Viruswaanzin afgelopen weekend wilde organiseren, werden door verschillende steden verboden: omdat er ook optredens zouden zijn zou het teveel op een evenement gaan lijken en die zijn nu nog verboden. Ook de rechter oordeelde dat het niet mocht doorgaan. Toch kwamen er enkele honderden mensen naar Dan Haag. Eerst als stil protest maar later kwamen er ook hooligans bij en liep het uit de hand. Wat vinden de Schiedammers van de protesten tegen de 1,5 meter samenleving?

De protestmanifestatie die actiegroep Viruswaanzin afgelopen weekend wilde organiseren, werden door verschillende steden verboden: omdat er ook optredens zouden zijn zou het teveel op een evenement gaan lijken en die zijn nu nog verboden. Ook de rechter oordeelde dat het niet mocht doorgaan. Toch kwamen er enkele honderden mensen naar Dan Haag. Eerst als stil protest maar later kwamen er ook hooligans bij en liep het uit de hand.

Wat vinden de Schiedammers van de protesten tegen de 1,5 meter samenleving?

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media