advertentie
woensdag 24 juni 2020 10:31

Code geel vanwege de hitte

Vanwege de hitte heeft het KNMI code geel afgegeven. Het Nationaal Hitteplan van het RIVM is actief. Vanaf vandaag krijgt met name de zuidelijke helft van het land een aantal dagen te maken met aanhoudende hitte, hiervoor is een code geel van kracht. Vanwege de aanhoudende hitte is het Nationaal Hitteplan van het RIVM actief. Vandaag en morgen lopen de maximumtemperaturen uiteen van 26°C in het Waddengebied tot lokaal 31°C in het zuiden van het land, vrijdag kan het in het zuiden lokaal 32°C worden. De minimumtemperaturen liggen komende nacht rond 16°C, in de nacht naar vrijdag rond 18°C.

Schiedam - Vanwege de hitte heeft het KNMI code geel afgegeven. Het Nationaal Hitteplan van het RIVM is actief.

waarschuwing land 0 new

Vanaf vandaag krijgt met name de zuidelijke helft van het land een aantal dagen te maken met aanhoudende hitte, hiervoor is een code geel van kracht. Vanwege de aanhoudende hitte is het Nationaal Hitteplan van het RIVM actief. Vandaag en morgen lopen de maximumtemperaturen uiteen van 26°C in het Waddengebied tot lokaal 31°C in het zuiden van het land, vrijdag kan het in het zuiden lokaal 32°C worden. De minimumtemperaturen liggen komende nacht rond 16°C, in de nacht naar vrijdag rond 18°C.

Code geel geldt in ieder geval tot vrijdag 9:00 uur. 'Besteed extra zorg en aandacht aan kwetsbare mensen in uw omgeving. Met name ouderen en mensen met een chronische aandoening wordt geadviseerd maatregelen te nemen: drink voldoende, houd uzelf en uw woning koel.' aldus het KNMI.