advertentie
woensdag 24 juni 2020 17:36

Dit wil ik even kwijt over de processierups

Vorige week plaatste SCHIE bericht op de website dat er eikenprocessierupsen gezien waren in het Sterrebos vlakbij de speeltuin. Dit werd gemeld door bewoonster Esmee van Doorn aan SCHIE omdat zij bezorgd was dat de aanwezigheid van de rupsen tot klachten bij de kinderen zou kunnen leiden. Esmee loopt vaak door het Sterrebos en maakte ook een foto van een nest. De jonge bezoekster Evie heeft wel een idee wat ze met de rupsen zou doen.

Vorige week plaatste SCHIE bericht op de website dat er eikenprocessierupsen gezien waren in het Sterrebos vlakbij de speeltuin. Dit werd gemeld door bewoonster Esmee van Doorn aan SCHIE omdat zij bezorgd was dat de aanwezigheid van de rupsen tot klachten bij de kinderen zou kunnen leiden. Esmee loopt vaak door het Sterrebos en maakte ook een foto van een nest.

De jonge bezoekster Evie heeft wel een idee wat ze met de rupsen zou doen.

Na de melding heeft de gemeente meteen opdracht aan Irado gegeven om het rupsenprobleem aan te pakken. Ook werden er zieke bomen gerooid en de rupsen zijn niet meer teruggezien.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media