advertentie
vrijdag 26 juni 2020 11:36

Bestuurder veroorzaakt, onder invloed van drugs, bizar ongeval: drie gewonden

Bij een bizar eenzijdig ongeval vrijdagmorgen op de Nieuwe Waterwegstraat zijn meerdere personen gewond geraakt. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed van drugs. De auto is de bocht met volle vaart rechtdoor gereden, door de bosjes, door een hek en tegen een betonnen wand tot stilstand gekomen. De brandweer heeft één van de inzittenden uit het wrak moeten zagen. Twee anderen konden zelf uit de auto komen. Ze zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Maar liefst drie ambulanceteam’s en het traumateam ontfermden zich over de slachtoffers.

 

Bij een bizar eenzijdig ongeval vrijdagmorgen op de Nieuwe Waterwegstraat zijn meerdere personen gewond geraakt. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed van drugs.

De auto is de bocht met volle vaart rechtdoor gereden, door de bosjes, door een hek en tegen een betonnen wand tot stilstand gekomen. De brandweer heeft één van de inzittenden uit het wrak moeten zagen. Twee anderen konden zelf uit de auto komen. Ze zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht.

Maar liefst drie ambulanceteam’s en het traumateam ontfermden zich over de slachtoffers.

De bestuurder van de auto is aangehouden: uit een drugstest bleek dat hij cocaïne had gebruikt. In de auto is ook een cilinder met lachgas gevonden. Het is nog onduidelijk of de bestuurder ook lachgas heeft gebruikt.

Beelden: Flashphoto.nl

 

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media