advertentie
dinsdag 30 juni 2020 15:11

De Zeeman in het centrum is nu dubbel zo groot

Er gingen geen festiviteiten aan vooraf: deze coronaperiode is nu eenmaal een hele saaie tijd, maar de Zeeman in winkelcentrum De Passage is nu wel dubbel zo groot! Op 25 juni is de vergrote winkel aan De Passage nummer 16 stilletjes open gegaan. Na Xenos is er dus opnieuw een grote, internationale winkelketen gemoderniseerd en zelfs uitgebreid in Schiedam. Internationaal want Zeeman heeft winkel in Nederland België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Eerder vestigde ook het van oorsprong Duitse Kik mode zich ook in Schiedam.

Schiedam - Er gingen geen festiviteiten aan vooraf: deze coronaperiode is nu eenmaal een hele saaie tijd, maar de Zeeman in winkelcentrum De Passage is nu wel dubbel zo groot!

Op 25 juni is de vergrote winkel aan De Passage nummer 16 stilletjes open gegaan. Na Xenos is er dus opnieuw een grote, internationale winkelketen gemoderniseerd en zelfs uitgebreid in Schiedam. Internationaal want Zeeman heeft winkel in Nederland België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Eerder vestigde ook het van oorsprong Duitse Kik mode zich ook in Schiedam.

Zeeman meldde begin dit jaar aan SCHIE: 'Recent is het pand naast ons filiaal in de Passage beschikbaar gekomen (was eerst een kinderdagverblijf) en we hebben dat pand erbij kunnen huren. We zagen een kans om niet alleen het (verouderde) filiaal op te knappen, maar tegelijk uit te breiden. We investeren in goede locaties, en met de renovatie is dit pand helemaal bij de tijd. Daarnaast creëren we op deze manier groei op bestaande locaties.' 

De opening stond oorspronkelijk gepland op 1 mei.