advertentie
dinsdag 30 juni 2020 11:51

Dans- en Balletstudio kan weer binnen dansen en gaat de hele zomer door

Na een online lesgeven experiment en dansen buiten bij Excelsior'20 en op het Sportpark Willem-Alexander, mag er vanaf morgen weer binnen gelest worden. De dansschool heeft wel leerlingen verloren 'ook omdat de ouders het financieel zwaar hadden door de coronacrisis' vertelt Rowana Wolff-Koffijberg, de eigenaresse/directrice van Ballet en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. Nu gaan ze de hele zomervakantie door met lesgeven. Want in coronatijd op vakantie gaan, dat doen veel mensen niet.

 

 

 

 

 

Na een online lesgeven experiment en dansen buiten bij Excelsior'20 en op het Sportpark Willem-Alexander, mag er vanaf morgen weer binnen gelest worden.

De dansschool heeft wel leerlingen verloren 'ook omdat de ouders het financieel zwaar hadden door de coronacrisis' vertelt Rowana Wolff-Koffijberg, de eigenaresse/directrice van Ballet en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen.

Nu gaan ze de hele zomervakantie door met lesgeven. Want in coronatijd op vakantie gaan, dat doen veel mensen niet.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media