advertentie
vrijdag 10 juli 2020 21:06

Wijkagent Alex Glijn: sfeer in de stad wordt nu wel beter

Centrum-wijkagent Alex Glijn: ' De coronamaatregelen waren voor iedereen lastig en wennen. De sfeer in de stad wordt nu beter doordat de maatregelen versoepeld zijn'. Er wordt nog steeds gewaarschuwd dat mensen de 1,5 meter afstand moeten houden. Bekeurd wordt er alleen als het echt nodig is.' Alex heeft zelf mondkapjes, desinfecterende handgel bij zich en zelfs hele beschermingspakken in de wagen. Alex was deze week weer in het nieuws met zijn kartonnen versie: elders in het land gaan ze het Schiedamse voorbeeld volgen. ' Ik heb het er wel mee gehad en ga weer wat nieuws verzinnen' aldus Alex.

Centrum-wijkagent Alex Glijn: ' De coronamaatregelen waren voor iedereen lastig en wennen. De sfeer in de stad wordt nu beter doordat de maatregelen versoepeld zijn'. Er wordt nog steeds gewaarschuwd dat mensen de 1,5 meter afstand moeten houden. Bekeurd wordt er alleen als het echt nodig is.' Alex heeft zelf mondkapjes, desinfecterende handgel bij zich en zelfs hele beschermingspakken in de wagen.

Alex was deze week weer in het nieuws met zijn kartonnen versie: elders in het land gaan ze het Schiedamse voorbeeld volgen. ' Ik heb het er wel mee gehad en ga weer wat nieuws verzinnen' aldus Alex.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media