advertentie
dinsdag 14 juli 2020 10:00

Voorzitter Brandersfeesten: 'Nu de pijlen richten op volgend jaar in de binnenstad'

Kersverse voorzitter zijn van de Brandersfeesten en dan het feest moeten afblazen, Remy Reurling had het zich anders voorgesteld. Maar de coronascrisis maakt een groot feest nog steeds onmogelijk. 'We hebben wel nagedacht over een feest buiten het centrum' zegt Remy 'Dat hadden we dan niet de naam Brandersfeesten gegeven. Maar ook een feest buiten het centrum bleek niet mogelijk'.

Kersverse voorzitter zijn van de Brandersfeesten en dan het feest moeten afblazen, Remy Reurling had het zich anders voorgesteld. Maar de coronascrisis maakt een groot feest nog steeds onmogelijk.

'We hebben wel nagedacht over een feest buiten het centrum' zegt Remy 'Dat hadden we dan niet de naam Brandersfeesten gegeven. Maar ook een feest buiten het centrum bleek niet mogelijk'.

Die mogelijk alternatieve locatie heeft hem veel kritiek opgeleverd, onder andere van het centrummanagement en van de mede-initiatiefnemer/oprichter van de Brandersfeesten Chris Coppens. Die laatste stuurde een open brief nar de media, daar is Remy niet over te spreken: 'had dan contact met mij opgenomen'. Inmiddels hebben de twee een goed gesprek gehad.

Op naar volgens jaar dan maar en hopen dat dan de corona-ellende voorbij is. Dan zijn er weer de vertrouwde Brandersfeesten, ín het centrum.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media