advertentie
dinsdag 21 juli 2020 10:29

Fietspad Parkweg is nu klaar, maar kunstwerk kampt met storing

Fietspad Parkweg is nu klaar, maar kunstwerk kampt met storing Foto: Twitter/gemeente Schiedam

Het fietspad op de Parkweg richting het Beatrixpark is -eindelijk- klaar. Maar het kunstwerk op de route kampt nog wel met een storing. De verlichting in het kunstwerk onder het viaduct onder de A20 met de wanden van roestachtig cortenstaal, werken nog niet door een fout in de software. 'De aannemer werkt hier nog aan' laat de gemeente weten. 'De komende dagen ruimt de aannemer al zijn materialen op, zodat de Parkweg weer netjes is.' Eén voormalige rijbaan van de Parkweg is nu helemaal bestemd voor fietsverkeer, over de andere rijbaan moeten de auto's in twee richtingen rijden.

Schiedam - Het fietspad op de Parkweg richting het Beatrixpark is -eindelijk- klaar. Maar het kunstwerk op de route kampt nog wel met een storing.

De verlichting in het kunstwerk onder het viaduct onder de A20 met de wanden van roestachtig cortenstaal, werken nog niet door een fout in de software. 'De aannemer werkt hier nog aan' laat de gemeente weten. 'De komende dagen ruimt de aannemer al zijn materialen op, zodat de Parkweg weer netjes is.'

Eén voormalige rijbaan van de Parkweg is nu helemaal bestemd voor fietsverkeer, over de andere rijbaan moeten de auto's in twee richtingen rijden.