advertentie
dinsdag 04 augustus 2020 09:21

Virtuele run voor Babyhuis

Het Babyhuis organiseert dit jaar, ter ere van de opening van het derde Babyhuis op 10 september, een virtuele run. Deelnemers kunnen vanaf nu tot en met 10 september op een eigen gewenst tijdstip een zelf gekozen route en een zelf gekozen afstand te lopen. Daarna maken zij een screenshot die gemaild kan worden naar virtuelerunbabyhuis@gmail.com. De inschrijving is inmiddels gestart via www.virtuelerunbabyhuis.ntk.nl.

Schiedam - Het Babyhuis organiseert dit jaar, ter ere van de opening van het derde Babyhuis op 10 september, een virtuele run.

Vorig jaar was er een hardloopevenement ter gelegenheid van de opening van het tweede Babyhuis dat in september werd geopend in Schiedam (aan de Willem de Zwijgerlaan). Hierbij werd toen 43.000 euro opgehaald. Omdat het nu vanwege het coronavirus niet mogelijk is om een dergelijk evenement te organiseren is er dit jaar een virtuele versie.

Deelnemers kunnen vanaf nu tot en met 10 september op een eigen gewenst tijdstip een zelf gekozen route en een zelf gekozen afstand te lopen. Daarna maken zij een screenshot die gemaild kan worden naar virtuelerunbabyhuis@gmail.com.

De inschrijving is inmiddels gestart via www.virtuelerunbabyhuis.ntk.nl.