advertentie
woensdag 05 augustus 2020 23:59

Lekker buitenspelen op Harga

Voor sommigen is de zomervakantie anders dan gebruikelijk. Daarom organiseert Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga in samenwerking met Lekker Bezig Schiedam en Stichting Mooi werk een zomer boordevol gratis activiteiten. Vanaf woensdag 29 juli tot en met vrijdag 28 augustus is er een programma met volop sport, spel, kunst en plezier. Lekker Bezig Schiedam biedt elke woensdagmiddag en vrijdagochtend een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Voor sommigen is de zomervakantie anders dan gebruikelijk. Daarom organiseert Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga in samenwerking met Lekker Bezig Schiedam en Stichting Mooi werk een zomer boordevol gratis activiteiten. Vanaf woensdag 29 juli tot en met vrijdag 28 augustus is er een programma met volop sport, spel, kunst en plezier. Lekker Bezig Schiedam biedt elke woensdagmiddag en vrijdagochtend een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Denk daarbij aan armbandjes maken, T-shirts bedrukken, freerunning, House of E-sports, handbal, basketbal, spetterend tekenen en schilderen, een zeepbaan… en ga zo maar door! Ook zijn er vijf dagdelen ingericht voor aangepast sporten, want bewegen -en sporten is voor iedereen.Vanaf nu zijn er ook op andere dagen sportclinics. Beweeg- & Gezondheidscentrum Harga biedt verschillende activiteiten aan: bootcamps voor kinderen en ouders, boksen, rugby, squash, cricket, voetbal en nog meer! Alle activiteiten zijn gratis, maar in verband met de richtlijnen van het RIVM is aanmelden wel verplicht.

 

 

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media