advertentie
zondag 09 augustus 2020 00:00

Schiedammers maken geluk: Monica Pool

Vierde aflevering van de serie Schiedammers maken geluk 2020: Monica Pool, begeleider Scouting Tono-groep Landvreugd Groenoord. Monica is een bevlogen padvindster bij Scouting Tono-groep. Ze ziet de scouting als een plek waar opgroeiende kinderen vaardigheden leren waar ze hun hele leven plezier van hebben. En dat allemaal zo veel mogelijk in de buitenlucht bij Landvreugd en soms op kamp in het buitenland.

Vierde aflevering van de serie Schiedammers maken geluk 2020: Monica Pool, begeleider Scouting Tono-groep Landvreugd Groenoord.

Monica is een bevlogen padvindster bij Scouting Tono-groep. Ze ziet de scouting als een plek waar opgroeiende kinderen vaardigheden leren waar ze hun hele leven plezier van hebben. En dat allemaal zo veel mogelijk in de buitenlucht bij Landvreugd en soms op kamp in het buitenland.

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media