advertentie
zondag 09 augustus 2020 21:05

Wereldmuziekfestival in Julianapark dit jaar alleen op zaterdag

Het jaarlijkse wereldmuziekfestival Verueňo in het Julianapark kent dit jaar vanwege de coronamaatregelen, een andere invulling dan gebruikelijk. Er is dit jaar geen festival op de zondag. Wel wordt er op zaterdag 5 september een (coronaproof) driegangendiner gehouden met extra veel live-muziek. Zangeres Dina Medina, de Schiedamse die een grote ster in Kaapverdië is, sluit de avond af. De andere muzikale acts worden binnenkort bekendgemaakt via de website (www.verueno.nl) en de Facebookpagina. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Schiedam - Het jaarlijkse wereldmuziekfestival Verueňo in het Julianapark kent dit jaar vanwege de coronamaatregelen, een andere invulling dan gebruikelijk.

Er is dit jaar geen festival op de zondag. Wel wordt er op zaterdag 5 september een (coronaproof) driegangendiner gehouden met extra veel live-muziek.

Zangeres Dina Medina, de Schiedamse die een grote ster in Kaapverdië is, sluit de avond af. De andere muzikale acts worden binnenkort bekendgemaakt via de website (www.verueno.nl) en de Facebookpagina. De kaartverkoop is inmiddels gestart.