advertentie
dinsdag 18 augustus 2020 10:52

Het Tv-programma 'Als de Brandweer', met een hoofdrol voor de Schiedamse kazerne, is in de race voor de Televizierring

Het SBS6 televisieprogramma 'Als De Brandweer' hoort bij de 25 genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2020. De acht uitzendingen van 'Als de Brandweer' waren van eind november 2019 tot begin januari 2020 op de landelijke Tv te zien. De opnames werden voor een groot deel gemaakt door onze 112-partner Flashphoto.nl. 'Je kunt vanaf nu op ons stemmen om ervoor te zorgen dat we tot de laatste drie programma’s behoren die tijdens de live-show op 8 oktober kans maken om die felbegeerde Ring mee naar huis te nemen' laat de Brandweer Schiedam op Facebook weten..

Schiedam - Het SBS6 televisieprogramma 'Als De Brandweer' hoort bij de 25 genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2020.

De acht uitzendingen van 'Als de Brandweer' waren van eind november 2019 tot begin januari 2020 op de landelijke Tv te zien. De opnames werden voor een groot deel gemaakt door onze 112-partner Flashphoto.nl

De serie maakte ook veel gebruik van beelden van bodycams die de brandweermannen droegen tijdens hun werk, zo werd het werk van brandweermannen zeer realistisch weergegeven. De serie was een groot succes. 'Door de serie zien de mensen wat we in het dagelijks leven allemaal doen' zei brandweerman Ronald Mulders eerder in een uitzending van Onder Ogen. Naar verwachting komt er eind dit jaar een tweede seizoen van het programma op de buis.

Stemmen

'Je kunt vanaf nu op ons stemmen om ervoor te zorgen dat we tot de laatste drie programma’s behoren die tijdens de live-show op 8 oktober kans maken om die felbegeerde Ring mee naar huis te nemen' laat de Brandweer Schiedam op Facebook weten..

Stemmen kan via www.televizier.nl