advertentie
donderdag 20 augustus 2020 21:42

Schiedamse Serious Bee wint internationale prijs

De SeriousBee Distillers, het bedrijf van de Schiedammers Rob van der Gaag en Alwine van Winsen, scoorde hoge ogen op een internationale distillateurs wedstrijd. Niet één, maar zelfs twee Serious Bee honingdistillaten werden op het International Spirits Challenge (ISC) 2020 beloond met een zilveren medaille. "Het zijn zeg maar de Oscars voor de distillateurs" aldus een trotse Alwine.

De SeriousBee Distillers, het bedrijf van de Schiedammers Rob van der Gaag en Alwine van Winsen, scoorde hoge ogen op een internationale distillateurs wedstrijd.

Niet één, maar zelfs twee Serious Bee honingdistillaten werden op het International Spirits Challenge (ISC) 2020 beloond met een zilveren medaille.

"Het zijn zeg maar de Oscars voor de distillateurs" aldus een trotse Alwine.

"Distilleren is op zich al hartstikke leuk" zegt Alwine, die tot een paar jaar geleden directeur was van het Jenevermuseum. Maar ze wil met haar Stichting Bee Serious ook de bijen redden. Dat doen ze onder andere door de Clutius & Clusius brandy te verkopen.

En door bijen te kweken die resistent zijn voor de Varroamijt.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media