advertentie
woensdag 26 augustus 2020 01:00

Al 40 jaar is er niets veranderd, Hof van Spaland is aan een flinke opknapbeurt toe

Aan winkelcentrum het Hof van Spaland in Schiedam Noord is volgens Michael Kindt, groenteboer en woordvoerder van de winkeliers, al 40 jaar niets veranderd. Er moet nu hoognodig wat gebeuren al ziet het winkelend publiek die noodzaak nou ook weer niet meteen. Pas na enig doorvragen worden toch wel wat tekortkomingen gezien. Michael Kindt heeft zijn wensenlijstje al klaar, maar hij is één van de 34 eigenaren van het winkelcentrum. Een kwartiermaker moet nu alle neuzen in dezelfde richting zien te krijgen en dan kan het winkelcentrum aangepast gaan worden. Maar wanneer?

Aan winkelcentrum het Hof van Spaland in Schiedam Noord is volgens Michael Kindt, groenteboer en woordvoerder van de winkeliers, al 40 jaar niets veranderd. Er moet nu hoognodig wat gebeuren al ziet het winkelend publiek die noodzaak nou ook weer niet meteen. Pas na enig doorvragen worden toch wel wat tekortkomingen gezien.
Michael Kindt heeft zijn wensenlijstje al klaar, maar hij is één van de 34 eigenaren van het winkelcentrum. Een kwartiermaker moet nu alle neuzen in dezelfde richting zien te krijgen en dan kan het winkelcentrum aangepast gaan worden. Maar wanneer?

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media