advertentie
vrijdag 28 augustus 2020 19:12

Unieke tentoonstelling in het Theater aan de Schie gratis te bezoeken

De komende twee weken is er geen voorstelling te zien in het Schiedamse Theater aan de Schie, maar wel een unieke tentoonstelling. Theaterdirecteur Rob Roos vertelt aan SCHIE TV hoe hij op het idee is gekomen voor deze expositie en hoe deze is gerealiseerd.

De komende twee weken is er geen voorstelling te zien in het Schiedamse Theater aan de Schie, maar wel een unieke tentoonstelling.

Theaterdirecteur Rob Roos vertelt aan SCHIE TV hoe hij op het idee is gekomen voor deze expositie en hoe deze is gerealiseerd.

In de overzichtstentoonstelling Alles uit de cast zijn theaterkostuums, rekwisieten en decorstukken uit diverse grote musicals en theatervoorstellingen (zoals Evita en Karin Bloemen) te zien. De tentoonstelling over 20 jaar Nederlandse theatergeschiedenis is te bezoeken van zaterdag 29 augustus tot en met zondag 13 september 2020 elke dag tussen 13.00 en 17.00 uur, en op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. De toegang is gratis.
Via theateraandeschie.nl kan vanaf maandag 24 augustus een gewenst tijdslot worden gereserveerd.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media