advertentie
woensdag 02 september 2020 15:10

Herinrichting Hoofdstraat: 'Van Rivier naar Stad'

De gemeente is de Hoofdstraat opnieuw aan het inrichten. Het project heet 'Van Rivier naar Stad'. Dit project is onderdeel van het programma 'Bestaand Rotterdams Gebied (BRG). BRG investeert in een groenere en schonere Rotterdamse regio. De Rotterdamse haven wordt uitgebreid met Maasvlakte 2 om de beste haven van Europa te blijven. Alleen als mensen hier prettig kunnen wonen en werken is groei van de haven mogelijk. Daarom investeert het programma Bestaand Rotterdams Gebied met de omgeving en de partners in een groene en schone leefomgeving. Zo gaat economische groei hand in hand met kwaliteit van de Rotterdamse regio.

De gemeente is de Hoofdstraat opnieuw aan het inrichten. Het project heet 'Van Rivier naar Stad'.

Dit project is onderdeel van het programma 'Bestaand Rotterdams Gebied (BRG). BRG investeert in een groenere en schonere Rotterdamse regio. De Rotterdamse haven wordt uitgebreid met Maasvlakte 2 om de beste haven van Europa te blijven. Alleen als mensen hier prettig kunnen wonen en werken is groei van de haven mogelijk. Daarom investeert het programma Bestaand Rotterdams Gebied met de omgeving en de partners in een groene en schone leefomgeving. Zo gaat economische groei hand in hand met kwaliteit van de Rotterdamse regio.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media