advertentie
donderdag 03 september 2020 20:56

Er worden auto's geboren op de Kabouter bij de Palmboom in Schiedam

De Rotterdamse kunstenaar Olaf Mooij (1958) exposeert, woont en werkt ook een beetje, als eerste kunstenaar in het tot atelier en woonschip omgebouwde siloschip De Kabouter bij Molen de Palmboom. In het ruim van het schip ligt een Keverei, het nieuwste kunstwerk van Olaf. De officiële opening van Het ‘laboratorium’ is zaterdag 5 september om 15:00 uur. De expositie is daarna, tot 30 september, te bezichtigen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 17 uur.

De Rotterdamse kunstenaar Olaf Mooij (1958) exposeert, woont en werkt ook een beetje, als eerste kunstenaar in het tot atelier en woonschip omgebouwde siloschip De Kabouter bij Molen de Palmboom. In het ruim van het schip ligt een Keverei, het nieuwste kunstwerk van Olaf.

De officiële opening van Het ‘laboratorium’ is zaterdag 5 september om 15:00 uur. De expositie is daarna, tot 30 september, te bezichtigen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 tot 17 uur.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media