advertentie
vrijdag 04 september 2020 22:29

Wederom problemen met interactieve Tv van Caiway

De Schiedamse tv- en internetprovider Caiway heeft opnieuw met problemen te kampen met de interactieve Tv. Het is de zoveelste storing in korte tijd. Klanten reageren dat het meer nieuws is als er een keer géén storing is het bedrijf. De afgelopen dagen had Caiway naar eigen zeggen veel last van DDoS-aanvallen.  Of dat nu ook weer het geval is, is niet duidelijk. 

Schiedam - De Schiedamse tv- en internetprovider Caiway heeft opnieuw met problemen te kampen met de interactieve Tv. Het is de zoveelste storing in korte tijd. Klanten reageren dat het meer nieuws is als er een keer géén storing is het bedrijf.

De afgelopen dagen had Caiway naar eigen zeggen veel last van DDoS-aanvallen.  Of dat nu ook weer het geval is, is niet duidelijk. 

De storing vanavond zou om 22:20 uur verholpen moeten zijn, maar volgens een aantal reacties is het probleem niet bij alle klanten opgelost.

Caiway stuurde woensdag een brief naar alle klanten waarin het bedrijf stelde dat ze er alles aan doen om de DDoS-aanvallen te pareren.