advertentie
zaterdag 05 september 2020 19:25

Laatste aflevering van dit seizoen Cultuur Borrelt op SCHIE volgende week op Tv

Op zondagmiddag 13 september wordt de 4e en laatste aflevering van 'Cultuur Borrelt op SCHIE' uitgezonden. De opnames zijn gemaakt in het Stedelijk Museum en vanaf 14:00 uur is de uitzending te zien op SCHIE TV, gevolgd door herhalingen om 16:00 uur en 20:00 uur. Zoals u van Cultuur Borrelt gewend bent, wordt een gevarieerd, cultureel programma aangeboden. Dit keer met o.a. een preview van locatietheater KNAP, een interview over Iktoon, de borrelthap van Ronald Koorengevel, het wijnpraatje van Soufian El Bahri en de kinderhoek met Esther van der Eerden. Muzikale gasten zijn 2 Meter Peter en 010HipHop.  

 

Schiedam  - Op zondagmiddag 13 september wordt de 4e en laatste aflevering van 'Cultuur Borrelt op SCHIE' uitgezonden. De opnames zijn gemaakt in het Stedelijk Museum en vanaf 14:00 uur is de uitzending te zien op SCHIE TV, gevolgd door herhalingen om 16:00 uur en 20:00 uur.

Zoals u van Cultuur Borrelt gewend bent, wordt een gevarieerd, cultureel programma aangeboden. Dit keer met o.a. een preview van locatietheater KNAP, een interview over Iktoon, de borrelthap van Ronald Koorengevel, het wijnpraatje van Soufian El Bahri en de kinderhoek met Esther van der Eerden. Muzikale gasten zijn 2 Meter Peter en 010HipHop.  

De presentatie is in handen van Marco Spruit Bleeker en Irene Romein.

Mis het niet!