advertentie
zaterdag 05 september 2020 19:42

Vier Schiedamse zeges in tweede speelronde bekertoernooi

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in de tweede speelronde van de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker gespeeld. De zaterdagafdeling van Kethel Spaland won de uitwedstrijd tegen HOVDSJCR met 0-9. HBSS speelde uit met 2-2 gelijk tegen Rohda´76. PPSC verloor ook zijn tweede duel in de poule en is daardoor uitgeschakeld. De uitwedstrijd tegen De Jonge Spartaan ging met 4-3 verloren. Hermes DVS won thuis met 2-0 van Vierpolders. De zaterdagafdeling van Excelsior´20 won thuis met 3-0 van NBSVV. De zondagafdeling van Excelsior´20 kwam zaterdag ook al in actie. Zij hadden minder succes. In Oude-Tonge ging Excelsior´20 met 1-0 onderuit tegen DBGC.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in de tweede speelronde van de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker gespeeld.

De zaterdagafdeling van Kethel Spaland wist opnieuw een wedstrijd met ruime cijfers te winnen. De uitwedstrijd tegen HOVDSJCR werd door de Schiedamse club met liefst 0-9 gewonnen. Kethel Spaland gaat nu op zaterdag 12 september thuis in een rechtstreeks duel tegen Abbenbroek strijden om de groepswinst.

HBSS nam in Bodegraven een punt mee naar huis. De uitwedstrijd tegen Rohda´76 eindigde in 2-2.

PPSC verloor ook zijn tweede duel in de poule en is daardoor uitgeschakeld. De uitwedstrijd tegen De Jonge Spartaan ging met 4-3 verloren.

Hermes DVS boekte zijn eerste zege in de poule. In Schiedam werd Vierpolders met 2-0 verslagen.

De zaterdagafdeling van SVV won ook zijn eerste wedstrijd in de poule. NTVV werd thuis met 4-1 verslagen. 

De zaterdagafdeling van Excelsior´20 won ook zijn eerste wedstrijd in de poule. De thuiswedstrijd tegen NBSVV eindigde in een 3-0 zege. De zondagafdeling van Excelsior´20 kwam zaterdag ook al in actie. Zij hadden minder succes. In Oude-Tonge ging Excelsior´20 met 1-0 onderuit tegen DBGC. Door de tweede nederlaag is Excelsior´20 zondag uitgeschakeld.