advertentie
zondag 06 september 2020 17:45

Bekerverlies op eigen veld voor Kethel Spaland zondag

Kethel Spaland heeft zondag zijn tweede wedstrijd in zijn poule van het toernooi om de Districtsbeker verloren. Op eigen veld gingen de Schiedammers met 0-1 onderuit tegen TOGB 2. Door de zege in Schiedam zette het tweede elftal van de ploeg uit Berkel en Rodenrijs een grote stap in de richting van de groepswinst. De twee andere Schiedamse zondagteams kwamen eerder al in actie. Excelsior´20 verloor zaterdag in Oude-Tonge met 1-0 van DBGC en is daarmee uitgeschakeld voor de groepswinst. SVV verloor donderdag op eigen veld met 2-3 van het Rotterdamse HOVDJSCR en staat daarmee op de rand van uitschakeling.

Schiedam - Kethel Spaland heeft zondag zijn tweede wedstrijd in zijn poule van het toernooi om de Districtsbeker verloren.

Op eigen veld gingen de Schiedammers met 0-1 onderuit tegen TOGB 2. Door de zege in Schiedam zette het tweede elftal van de ploeg uit Berkel en Rodenrijs een grote stap in de richting van de groepswinst.

De twee andere Schiedamse zondagteams kwamen eerder al in actie. Excelsior´20 verloor zaterdag in Oude-Tonge met 1-0 van DBGC en is daarmee uitgeschakeld voor de groepswinst.

SVV verloor donderdag op eigen veld met 2-3 van het Rotterdamse HOVDJSCR en staat daarmee op de rand van uitschakeling.