advertentie
woensdag 09 september 2020 20:33

Ventilatie op middelbare scholen: in Lyceum Schravenlant heel nieuw systeem

Hoe goed is de ventilatie op de middelbare scholen in Schiedam? Tijdens de coronapandemie is dat een vraag die heel hoog op de agenda staat. Bij het Stedelijk Gymnasium konden we op het dak de installaties met alle filters zelf bekijken. Het is daar goed geregeld: de leerlingen hoeven in de winter niet met de jas aan in de klas te zitten. Lyceum Schravenlant heeft het hele gebouwbeheerssysteem deze zomer zelfs helemaal laten vervangen. Niet omdat de oude installatie slecht was, maar omdat de leverancier failliet was gegaan en er dus geen technische ondersteuning voor het complexe systeem meer was.

Hoe goed is de ventilatie op de middelbare scholen in Schiedam? Tijdens de coronapandemie is dat een vraag die heel hoog op de agenda staat.

Bij het Stedelijk Gymnasium konden we op het dak de installaties met alle filters zelf bekijken. Het is daar goed geregeld: de leerlingen hoeven in de winter niet met de jas aan in de klas te zitten.

Lyceum Schravenlant heeft het hele gebouwbeheerssysteem deze zomer zelfs helemaal laten vervangen. Niet omdat de oude installatie slecht was, maar omdat de leverancier failliet was gegaan en er dus geen technische ondersteuning voor het complexe systeem meer was.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media