zondag 13 september 2020 17:52

Nexus laat punt liggen in thuiswedstrijd tegen NIO

Zaterdag stond voor de korfballers van Nexus de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. De Schiedamse ploeg kwam tegen het Rotterdamse NIO goed uit de startblokken. Nexus kon, mede door een aantal rake schoten, met een 6-4 voorsprong gaan rusten.  Na rust kon Nexus de voorsprong verder uitbreiden naar 10-5 en leek er geen vuiltje aan de lucht. De gasten kwamen daarna echter langzaam maar zeker terug in de wedstrijd. NIO kwam terug tot 11-11 en kwam twee minuten voor tijd zelfs op voorsprong. Met een spatzuiver afstandsschot wist invaller Jochem Schuurman Nexus nog aan een punt te helpen.

Schiedam - Zaterdag stond voor de korfballers van Nexus de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma.

De Schiedamse ploeg kwam tegen het Rotterdamse NIO goed uit de startblokken. Nexus kon, mede door een aantal rake schoten, met een 6-4 voorsprong gaan rusten.

Na rust kon Nexus de voorsprong verder uitbreiden naar 10-5 en leek er geen vuiltje aan de lucht. De gasten kwamen daarna echter langzaam maar zeker terug in de wedstrijd.

NIO kwam terug tot 11-11 en kwam twee minuten voor tijd zelfs op voorsprong. Met een spatzuiver afstandsschot wist invaller Jochem Schuurman Nexus nog aan een punt te helpen. Volgende week treft Nexus met OZC opnieuw een Rotterdamse tegenstander.