advertentie
zondag 13 september 2020 23:32

Repair Café dicht vanwege corona

Het Repair Café, waar eens in de maand deskundige vrijwilligers staan klaar om, kosteloos, spullen te repareren die anders zouden worden weggegooid, gaat dit jaar niet meer open. In verband met de coronacrisis is het Repair Café tot, in ieder geval, januari 2021 gesloten, laat Jan Bostelaar van het Repair Café weten. 'De veiligheid kunnen wij onvoldoende garanderen en willen derhalve geen enkel risico nemen. Te zijner tijd. zal worden beoordeeld wanneer wij weer open gaan'.

 

Schiedam- Het Repair Café, waar eens in de maand deskundige vrijwilligers staan klaar om, kosteloos, spullen te repareren die anders zouden worden weggegooid, gaat dit jaar niet meer open.

Het doel van het Repair Café is om koffie-apparaten, audio- en videoapparatuur, verlichting en allerlei andere elektrische apparaten, maar ook kleding, fietsen en rollators een nieuw leven te geven waardoor zij niet onnodig op de afvalberg belanden en er zo een bijdrage wordt geleverd aan een duurzamere samenleving.

In verband met de coronacrisis is het Repair Café tot, in ieder geval, januari 2021 gesloten, laat Jan Bostelaar van het Repair Café weten. 'De veiligheid kunnen wij onvoldoende garanderen en willen derhalve geen enkel risico nemen. Te zijner tijd. zal worden beoordeeld wanneer wij weer open gaan'.