advertentie
donderdag 17 september 2020 10:54

Twaalf Schiedamse verenigingen gaan loten verkopen via Grote Clubactie

Vanaf 19 september gaan twaalf verenigingen uit Schiedam loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie. Om de loten veilig te kunnen verkopen heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of kan er een link worden gedeeld via e-mail, social media en WhatsApp. Verenigingen kunnen nog steeds meedoen aan de Grote Clubactie. Meer informatie staat op clubactie.nl.

Schiedam - Vanaf 19 september gaan twaalf verenigingen uit Schiedam loten verkopen via de landelijke Grote Clubactie.

Daarmee kunnen de verenigingen extra inkomsten voor hun club ophalen. De coronacrisis heeft ook in het verenigingsleven diepe sporen nagelaten. De normaal druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort.

Om de loten veilig te kunnen verkopen heeft de Grote Clubactie naast het bekende verkoopboekje een aantal digitale verkoopmethoden ontwikkeld. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of kan er een link worden gedeeld via e-mail, social media en WhatsApp.

Verenigingen kunnen nog steeds meedoen aan de Grote Clubactie. Meer informatie staat op clubactie.nl.