advertentie
donderdag 17 september 2020 18:41

Enorme partij namaak merkkleding en gestolen busjes onderschept in Schiedam

Enorme partij namaak merkkleding en gestolen busjes onderschept in Schiedam Foto's: Flashphoto.nl

In een bedrijfspand aan de Fokkerstraat is donderdag een enorme partij namaak merkkleding aangetroffen. Politie, handhaving, recherche, douane en de gemeente Schiedam zijn tot in de avond bezig geweest met het leeghalen van het pand. Alle aantallen moesten genoteerd worden, tevens ook alle verschillende merken. Van ondergoed tot jassen van t-shirts tot kinderkleding; alle maten en merken waren aanwezig. Na de telling werd alles in de aanwezige vuilniswagens gegooid en afgevoerd voor vernietiging. In het pand stonden ook nog drie gestolen busjes die zijn afgesleept door de politie.

Schiedam - In een bedrijfspand aan de Fokkerstraat is donderdag een enorme partij namaak merkkleding aangetroffen.

Politie, handhaving, recherche, douane en de gemeente Schiedam zijn tot in de avond bezig geweest met het leeghalen van het pand. Alle aantallen moesten genoteerd worden, tevens ook alle verschillende merken. Van ondergoed tot jassen van t-shirts tot kinderkleding; alle maten en merken waren aanwezig. Na de telling werd alles in de aanwezige vuilniswagens gegooid en afgevoerd voor vernietiging.

In het pand stonden ook nog drie gestolen busjes die zijn afgesleept door de politie. In het pand en in diverse busjes in de omgeving waren vaten met onbekende vloeistof aanwezig. De Douane heeft hiervan monsters genomen om te achterhalen wat er in zit.

wfg5htsbgnbhfmt

saDCczbvfbfdzbd

Media