advertentie
donderdag 17 september 2020 20:59

Enorme partij namaak merkkleding en gestolen busjes onderschept in Schiedam

Enorme partij namaak merkkleding en gestolen busjes onderschept in Schiedam Foto's: Flashphoto.nl

In een bedrijfspand aan de Fokkerstraat is donderdag een enorme partij namaak merkkleding aangetroffen. Politie, handhaving, recherche, douane en de gemeente Schiedam zijn tot in de avond bezig geweest met het leeghalen van het pand. Alle aantallen moesten genoteerd worden, tevens ook alle verschillende merken. Van ondergoed tot jassen van t-shirts tot kinderkleding; alle maten en merken waren aanwezig. Na de telling werd alles in de aanwezige vuilniswagens gegooid en afgevoerd voor vernietiging. In het pand stonden ook nog drie gestolen busjes die zijn afgesleept door de politie.

Schiedam - In een bedrijfspand aan de Fokkerstraat is donderdag een enorme partij namaak merkkleding aangetroffen.

Politie, handhaving, recherche, douane en de gemeente Schiedam zijn tot in de avond bezig geweest met het leeghalen van het pand. Alle aantallen moesten genoteerd worden, tevens ook alle verschillende merken. Van ondergoed tot jassen van t-shirts tot kinderkleding; alle maten en merken waren aanwezig. Na de telling werd alles in de aanwezige vuilniswagens gegooid en afgevoerd voor vernietiging.

Geschat wordt dat de kleding een inkoopwaarde vertegenwoordigt van meer dan twee miljoen euro. Verder werden drie gestolen voertuigen en gevaarlijke stoffen aangetroffen. Ook is een BMW X6 in beslag genomen in verband met wederrechtelijk verkregen voordeel.

De vrachtauto met merkkleding was half uitgeladen; de merkkleding stond in dozen in het pand. De kleding is vernietigd en de gestolen auto’s zijn in beslag genomen; er zijn geen aanhoudingen verricht. Het pand is op last van de burgemeester gesloten.

 

Beelden: Flashphoto.nl

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media