advertentie
maandag 21 september 2020 19:08

Buurtbewoners: 'Burgemeester kom hier eens kijken in West, als er niets gebeurt breekt de hel hier los'

Zat zijn ze het, de bewoners van West in de Bilderdijkstraat en omgeving. De buurt verpaupert in rap tempo. Schiedam heeft een 'Rotterdamwet' en een aanpak huisjesmelkers. Op papier dan want de bewoners merken er in de praktijk helemaal niets van: 'Er wordt helemaal niet gehandhaafd'. Er wonen heel veel mensen in kleine pandjes, de tuinen zijn een opslag geworden van allerhande zooi. 'Burgemeester kom maar eens kijken hier, want als er niets verandert dan breekt de hel los. Dat is geen dreigement, dat gebeurt gewoon!' zegt buurtbewoner Harry Visser.

Zat zijn ze het, de bewoners van West in de Bilderdijkstraat en omgeving. De buurt verpaupert in rap tempo. Schiedam heeft een 'Rotterdamwet' en een aanpak huisjesmelkers. Op papier dan want de bewoners merken er in de praktijk helemaal niets van: 'Er wordt helemaal niet gehandhaafd'.

Er wonen heel veel mensen in kleine pandjes, de tuinen zijn een opslag geworden van allerhande zooi.
'Burgemeester kom maar eens kijken hier, want als er niets verandert dan breekt de hel los. Dat is geen dreigement, dat gebeurt gewoon!' zegt buurtbewoner Harry Visser.

 

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media