advertentie
dinsdag 22 september 2020 22:08

Informatiebord getijdenpark Wilhelminahaven onthuld: 'Kom genieten van de natuur'

Samen met kinderen van Willibrordusschool heeft wethouder Jeroen Ooijevaar het nieuwe informatiebord bij het getijdenpark aan de Wilhelminahaven bij Zwembad Zuid onthuld. Het project is haast klaar, wat nog ontbreekt is de plastic-vangarm, die komt voor het einde van het jaar, beloofde de wethouder. Ernst Schrijver van Stichting ARK natuurontwikkeling vertelde de leerlingen dat zo'n vangarm mooi is, maar dat we met z'n allen natuurlijk moeten zien te voorkomen dat er plastic in het water komt.

Samen met kinderen van Willibrordusschool heeft wethouder Jeroen Ooijevaar het nieuwe informatiebord bij het getijdenpark aan de Wilhelminahaven bij Zwembad Zuid onthuld.

Het project is haast klaar, wat nog ontbreekt is de plastic-vang-arm, die komt voor het einde van het jaar, beloofde de wethouder.
Ernst Schrijver van Stichting ARK natuurontwikkeling vertelde de leerlingen dat zo'n vang-arm mooi is, maar dat we met z'n allen natuurlijk moeten zien te voorkomen dat er plastic in het water komt.

 

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media