advertentie
zaterdag 26 september 2020 16:34

Teleurgestelde organisatie en zwemmers, dit was de Branderszwemtocht 2020

SCHIE TV begon zaterdagochtend met een live uitzending van Onder Ogen, live vanaf de start van de Branderszwemtocht, terwijl hoosbuien de mensen en apparatuur teisterden. Toen het zonnetje eindelijk doorbrak kreeg de 8-ste editie van de Branderszwemtocht een dramatische wending: op last van de burgemeester werd de wedstrijd halverwege gestaakt. We hadden meteen live een interview met een teleurgestelde Etienne Colé van de organisatie en even later ook zwemmers die van ons moesten horen waarom de tocht was afgelast. Een compilatie van de live-uitzending en interviews na afloop.

SCHIE TV begon zaterdagochtend met een live uitzending van Onder Ogen, live vanaf de start van de Branderszwemtocht, terwijl hoosbuien de mensen en apparatuur teisterden. Toen het zonnetje eindelijk doorbrak kreeg de 8-ste editie van de Branderszwemtocht een dramatische wending: op last van de burgemeester werd de wedstrijd halverwege gestaakt. We hadden meteen live een interview met een teleurgestelde Etienne Colé van de organisatie en even later ook zwemmers die van ons moesten horen waarom de tocht was afgelast.

Een compilatie van de live-uitzending en interviews na afloop.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media