advertentie
zondag 27 september 2020 17:01

Eerste zege Excelsior´20; nederlagen voor Kethel Spaland en SVV

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 2 gespeeld. In de Tweede Klasse D won Excelsior´20 zijn eerste wedstrijd van dti seizoen. De uitwedstrijd tegen FC IJsselmonde leverde een 1-2 zege op. Rens van Troost was vlak voor tijd de matchwinner voor de Schiedamse ploeg. Met de eerste driepunter van dit seizoen komt Excelsior´20 in de grote middenmoot. In de Derde Klasse B ging Kethel Spaland met 2-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen Virtus. SVV speelde in de Vierde Klasse C zijn vierde wedstrijd van dit seizoen. In Breda ging SVV met liefst 7-1 onderuit tegen SAB.

 

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 2 gespeeld.

In de Tweede Klasse D won Excelsior´20 zijn eerste wedstrijd van dti seizoen. De uitwedstrijd tegen FC IJsselmonde leverde een 1-2 zege op. Rens van Troost was vlak voor tijd de matchwinner voor de Schiedamse ploeg. Met de eerste driepunter van dit seizoen komt Excelsior´20 in de grote middenmoot.

In de Derde Klasse B ging Kethel Spaland met 2-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen Virtus. Kethel Spaland blijft daardoor op 1 punt staan.

SVV speelde in de Vierde Klasse C alweer zijn vierde wedstrijd van dit seizoen. Het leed daarin zijn derde nederlaag. In Breda ging SVV met liefst 7-1 onderuit tegen SAB. SVV staat met 3 punten op de twaalfde plaats.