advertentie
maandag 28 september 2020 11:21

Vanavond persconferentie Rutte en De Jonge

Vanavond geven premier Rutte en minister De Jonge om 19.00 uur weer een persconferentie. Naar verwachting komen er extra maatregelen om de stijging van het aantal besmettingen te stoppen. Vandaag komt het OMT (Outbreak Management Team, een team van deskundigen) bijeen. Zij adviseren het kabinet over mogelijk extra maatregelen. Het Veiligheidsberaad, waarin alle 25 veiligheidsregio's van Nederland zijn vertegenwoordigd, komt om 16.00 uur in Utrecht bijeen. Ook de minister van Veiligheid en Justitie, Ferd Grapperhaus  is daarbij. De persconferentie (inclusief alle persvragen) is vanavond live te zien op SCHIE TV.

Vanavond geven premier Rutte en minister De Jonge om 19.00 uur weer een persconferentie. Naar verwachting komen er extra maatregelen om de stijging van het aantal besmettingen te stoppen.

Vandaag komt het OMT (Outbreak Management Team, een team van deskundigen) bijeen. Zij adviseren het kabinet over mogelijk extra maatregelen. Het Veiligheidsberaad, waarin alle 25 veiligheidsregio's van Nederland zijn vertegenwoordigd, komt om 16.00 uur in Utrecht bijeen. Ook de minister van Veiligheid en Justitie, Ferd Grapperhaus  is daarbij.

De persconferentie (inclusief alle persvragen) is vanavond live te zien op SCHIE TV.