advertentie
dinsdag 29 september 2020 14:26

Desiree Curfs vertrekt bij Stroomopwaarts

Directeur Desiree Curfs verlaat op 1 januari 2021 Stroomopwaarts. Zij gaat voor een particuliere organisatie een woon- en zorgcomplex in het oosten van het land realiseren. Stroomopwaarts startte in 2015 als fusie van drie sociale werkvoorzieningen en drie sociale diensten van de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Desiree Curfs werd daarbij de eerste directeur van deze nieuwe organisatie. Het is nog niet bekend wie Curfs gaat opvolgen bij Stroomopwaarts. In de komende maanden wordt er gezocht naar een opvolger.

Maassluis - Directeur Desiree Curfs verlaat op 1 januari 2021 Stroomopwaarts.

Zij gaat voor een particuliere organisatie een woon- en zorgcomplex in het oosten van het land realiseren. Stroomopwaarts startte in 2015 als fusie van drie sociale werkvoorzieningen en drie sociale diensten van de gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Desiree Curfs werd daarbij de eerste directeur van deze nieuwe organisatie.

“Ik ben blij met het in mij gestelde vertrouwen. De afgelopen jaren waren pittig, maar ik heb veel loyaliteit en steun mogen voelen van mijn bestuur en mijn collega’s. Stroomopwaarts staat voor de volgende stap. De bedrijfsvoering wordt geïntegreerd in de organisatie en samen met anderen zal de transformatie van het Sociaal Domein verder worden ingevuld. Het voelt als een logisch moment voor mij om een nieuw avontuur aan te gaan en het stokje over te dragen”, zegt Curfs in een reactie.

Het is nog niet bekend wie Curfs gaat opvolgen bij Stroomopwaarts. In de komende maanden wordt er gezocht naar een opvolger.