advertentie
dinsdag 29 september 2020 14:28

De Stokerij en Theater aan de Schie presenteren kerstvoorstelling Koning

Stadsgezelschap De Stokerij en het Theater aan de Schie komen ook dit jaar met een kerstvoorstelling. Koning gaat over een koning die ziek is en een troonopvolger moet benoemen. Koning wordt in de periode van 19 tot en met 24 december drie keer per dag gespeeld in het Theater aan de Schie. Om 11.00 uur is de voorstelling door de ogen van de Koning (Koen Wouterse) te zien, om 15.30 uur door die van de Eerste Minister (Roos Drenth) en om 20.00 uur vanuit het perspectief van de koningin (Anne Rats).

Schiedam - Stadsgezelschap De Stokerij en het Theater aan de Schie komen ook dit jaar met een kerstvoorstelling.

Koning gaat over een koning die ziek is en een troonopvolger moet benoemen. Er wordt gezongen, gevochten, gedebatteerd en gedanst, maar niemand lijkt sterk genoeg om het gewicht van de kroon te dragen.

Koning wordt in de periode van 19 tot en met 24 december drie keer per dag gespeeld in het Theater aan de Schie. Om 11.00 uur is de voorstelling door de ogen van de Koning (Koen Wouterse) te zien, om 15.30 uur door die van de Eerste Minister (Roos Drenth) en om 20.00 uur vanuit het perspectief van de koningin (Anne Rats).