advertentie
dinsdag 29 september 2020 16:49

Centrumwinkeliers komen met mondkapjes-poster

'Hoe vervelend het ook is, we doen er alles aan om open te blijven' is nu het credo van het Centrummanagement nu de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet én de Veiligheidsregio van kracht worden. 'Het valt niet mee om als ondernemer te blijven meebewegen. Toch gaan we dat doen. Jij en wij. Samen.' schrijft centrummanagevr Kitty Buijtendijk aan de winkeliers.  'in onze regio zijn mondkapjes geadviseerd, dit betekent dat je mensen zonder en met mondkapje in jouw bedrijf krijgt. Respecteer ieders keuze of maak op een vriendelijke manier voor binnenkomst duidelijk wat er in jouw onderneming gewenst is'.

 

Schiedam - 'Hoe vervelend het ook is, we doen er alles aan om open te blijven' is nu het credo van het Centrummanagement nu de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet én de Veiligheidsregio van kracht worden.

'Het valt niet mee om als ondernemer te blijven meebewegen. Toch gaan we dat doen. Jij en wij. Samen.' schrijft centrummanagevr Kitty Buijtendijk aan de winkeliers.  'in onze regio zijn mondkapjes geadviseerd, dit betekent dat je mensen zonder en met mondkapje in jouw bedrijf krijgt. Respecteer ieders keuze of maak op een vriendelijke manier voor binnenkomst duidelijk wat er in jouw onderneming gewenst is. Print de bijgevoegde poster uit en hang het bij de entree' is het advies.

Winkels worden verder opgeroepen om het aantal bezoekers te doseren. 'Zet (weer) winkelmandjes of een ‘stoplicht’ bij de deur, zodat duidelijk is wanneer je maximale aantal is bereikt, zo komen er per winkel niet teveel mensen tegelijk binnen.'