advertentie
woensdag 30 september 2020 01:57

Wedstrijden Sparta te zien in Euroscoop

Speciaal voor alle Sparta Rotterdam-fans die door de coronamaatregelen niet meer naar het stadion kunnen om hun favoriete club live te zien spelen, zijn de wedstrijden van Sparta Rotterdam nu live te zien in Euroscoop in Schiedam. De eerste wedstrijd die te zien is, is Sparta Rotterdam- AZ, aanstaande zondag om 14.30 uur. De ticketverkoop is reeds gestart. Voor de wedstrijden op 18 en 25 oktober zijn de tickets ook al te koop. De overige uit- en thuiswedstrijden zullen ook bij Euroscoop Schiedam worden uitgezonden. Euroscoop Schiedam en Sparta Rotterdam zijn vanaf de opening van Euroscoop Schiedam samenwerkingspartners. Beide zijn er trots op om de samenwerking op deze manier voort te kunnen zetten.

Speciaal voor alle Sparta Rotterdam-fans die door de coronamaatregelen niet meer naar het stadion kunnen om hun favoriete club live te zien spelen, zijn de wedstrijden van Sparta Rotterdam nu live te zien in Euroscoop in Schiedam.

De eerste wedstrijd die te zien is, is Sparta Rotterdam- AZ, aanstaande zondag om 14.30 uur. De ticketverkoop is reeds gestart. Voor de wedstrijden op 18 en 25 oktober zijn de tickets ook al te koop.
De overige uit- en thuiswedstrijden zullen ook bij Euroscoop Schiedam worden uitgezonden.

Euroscoop Schiedam en Sparta Rotterdam zijn vanaf de opening van Euroscoop Schiedam samenwerkingspartners. Beide zijn er trots op om de samenwerking op deze manier voort te kunnen zetten.