advertentie
woensdag 30 september 2020 10:51

Basisschool De Singel aan de Buijs Ballotsingel twee dagen dicht door corona

Basisschool De Singel aan de Buijs Ballotsingel twee dagen dicht door corona Foto: SCHIE

De vestiging van basisschool De Singel aan de Buijs Ballotsingel is dinsdag en woensdag gesloten vanwege corona. Eén van de leerkrachten werd positief getest op het coronavirus. Vier andere leerkrachten bleken begin deze week verkoudheidsklachten te hebben. Vanwege de regels moeten zij thuis blijven. De school had daardoor te weinig mensen om de lessen voor de leerlingen te kunnen geven. Door de beslissing van de school is ook de lancering van De Boekfiets woensdag anders dan gepland verlopen. De school aan de Buijs Ballotsingel verwacht dat er donderdag weer gewoon les kan worden gegeven.

Schiedam - De vestiging van basisschool De Singel aan de Buijs Ballotsingel is dinsdag en woensdag gesloten vanwege corona.

Eén van de leerkrachten werd positief getest op het coronavirus. Vier andere leerkrachten bleken begin deze week verkoudheidsklachten te hebben. Vanwege de regels moeten zij thuis blijven. De school had daardoor te weinig mensen om de lessen voor de leerlingen te kunnen geven.

Door de beslissing van de school is ook de lancering van De Boekfiets woensdag anders dan gepland verlopen. Zo werden de diverse activiteiten, zoals het voorlezen, afgelast. Ook waren er geen kinderen of ouders aanwezig bij het moment waarop De Boekfiets werd gelanceerd.

De school aan de Buijs Ballotsingel verwacht dat er donderdag weer gewoon les kan worden gegeven.