advertentie
woensdag 30 september 2020 11:18

Coronadans op het het Stadserf voorlopig afgeblazen

De coronadans die John van Oudenaarden, Ine Elderkamp Sylvia Kooijman-Damen op zondag 4 oktober wilden organiseren op het Stadserf, is afgeblazen. 'Zoals jullie natuurlijk al vermoedden kan het dansen niet doorgaan' laat John weten.  'Toen ik dit evenement bedacht was het de bedoeling mijn Coronatijd met een heleboel mensen af te sluiten en uit te zwaaien met een Coronadans. Nu er weer heel veel mensen besmet raken en ziek worden en er strengere maatregelen genomen zijn stellen we het uit (dus niet af!) naar een later tijdstip en hoop ik de Corona echt uit te kunnen zwaaien en dansen met jullie.'

Schiedam - De coronadans die John van Oudenaarden, Ine Elderkamp Sylvia Kooijman-Damen op zondag 4 oktober wilden organiseren op het Stadserf, is afgeblazen.

'Zoals jullie natuurlijk al vermoedden kan het dansen niet doorgaan' laat John weten.  'Toen ik dit evenement bedacht was het de bedoeling mijn Coronatijd met een heleboel mensen af te sluiten en uit te zwaaien met een Coronadans.
Nu er weer heel veel mensen besmet raken en ziek worden en er strengere maatregelen genomen zijn stellen we het uit (dus niet af!) naar een later tijdstip en hoop ik de Corona echt uit te kunnen zwaaien en dansen met jullie.'

De Jerusalema Challenge raast momenteel op social media en het drietal wilde ook Schiedam mee laten doen in de vaart der volkeren. Nu gaat dat dus (voorlopig?) niet door.