advertentie
woensdag 30 september 2020 12:01

Soberder opzet Nieuwbouwdag 2020 door coronamaatregelen

De Nieuwbouwdag op zaterdag 10 oktober gaat, als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen, soberder van start. Wethouder Fahid Minhas zou de dag feestelijk starten maar dit gaat niet door om te voorkomen dat er meer dan 40 mensen in de buitenlucht samenkomen. Ook zullen er geen ontvangsten plaatsvinden op de bouwlocaties. Wel kunnen alle woningzoekenden de eerste brochures en de goodiebags met wooninformatie van 10.00 uur tot 16.00 uur afhalen bij het i-PUNT in de Waag aan de Lange Kerkstraat. Vanaf 10.00 uur staan ook de zes wijkfilms online op www.nieuwbouwdagschiedam.nl

Schiedam - De Nieuwbouwdag op zaterdag 10 oktober gaat, als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen, soberder van start.

Wethouder Fahid Minhas zou de dag feestelijk starten maar dit gaat niet door om te voorkomen dat er meer dan 40 mensen in de buitenlucht samenkomen. Ook zullen er geen ontvangsten plaatsvinden op de bouwlocaties.

Wel kunnen alle woningzoekenden de eerste brochures en de goodiebags met wooninformatie van 10.00 uur tot 16.00 uur afhalen bij het i-PUNT in de Waag aan de Lange Kerkstraat. Zij kunnen zelf gaan fietsen en wandelen naar alle nieuwe woonplekken, aan de hand van de zes routes in de brochure.

Vanaf 10.00 uur staan ook de zes wijkfilms online op www.nieuwbouwdagschiedam.nl. In de films wordt met dronebeelden, wijkbeelden en artist impressions beelden van de huidige wijken en van de toekomstige bouwplannen geschetst.