advertentie
woensdag 30 september 2020 15:33

Schiedam heeft een eigen boekfiets

Schiedam heeft nu een eigen Boekfiets.De Boekfiets is een speciaal ontwikkelde bakfiets, gevuld met kinderboeken, spelmaterialen en een muziekinstallatie. De Boekfiets rijdt naar scholen, peuteropvang, wijkcentra, bibliotheken, parken en speeltuinen om daar voor te lezen aan jonge kinderen (2 tot 8 jaar) en hun ouders. De feestelijke lancering was vandaag bij OBS De Singel aan de Buys Ballotsingel 108, maar omdat deze school gesloten is vanwege coronabesmettingen, vond de lancering op het schoolplein plaats.

Schiedam heeft nu een eigen Boekfiets.De Boekfiets is een speciaal ontwikkelde bakfiets, gevuld met kinderboeken, spelmaterialen en een muziekinstallatie. De Boekfiets rijdt naar scholen, peuteropvang, wijkcentra, bibliotheken, parken en speeltuinen om daar voor te lezen aan jonge kinderen (2 tot 8 jaar) en hun ouders.

De feestelijke lancering was vandaag bij OBS De Singel aan de Buys Ballotsingel 108, maar omdat deze school gesloten is vanwege coronabesmettingen, vond de lancering op het schoolplein plaats.

Media