advertentie
woensdag 30 september 2020 15:50

Regio breekt weer record coronabesmettingen, in Schiedam 30 erbij

Onze regio heeft opnieuw een recordaantal nieuwe coronabesmettingen: 546. Dat aantal is sinds de uitbraak van het virus niet zo hoog geweest. Er werden 30 Schiedammers positief getest op het coronavirus.  Het aantal mensen dat positief test op het coronavirus loopt in de regio Rijnmond al dagen met honderden tegelijk op. Zondag werd een record bereikt van 515. Het totaal aantal coronagevallen sinds het begin van de crisis half maart staat nu op 18.993. Schiedam is na Rotterdam doorgaans de stad met de meeste coronabesmettingen: in totaal is het virus bij 970 Schiedammers vastgesteld.

Onze regio heeft opnieuw een recordaantal nieuwe coronabesmettingen: 546. Dat aantal is sinds de uitbraak van het virus niet zo hoog geweest. Er werden 30 Schiedammers positief getest op het coronavirus.

 Het aantal mensen dat positief test op het coronavirus loopt in de regio Rijnmond al dagen met honderden tegelijk op. Zondag werd een record bereikt van 515. Het totaal aantal coronagevallen sinds het begin van de crisis half maart staat nu op 18.993.

Schiedam is na Rotterdam doorgaans de stad met de meeste coronabesmettingen: in totaal is het virus bij 970 Schiedammers vastgesteld.