advertentie
woensdag 30 september 2020 17:34

De week van het Geluk: juist in deze tijd kan iedereen wel een portie geluk gebruiken

In Schiedam is de eerste week van oktober de Week van het Geluk. In deze coronaperiode zijn veel mensen geïrriteerd en boos en daar hebben ze natuurlijk alle reden toe: leuke evenementen worden afgelast, we mogen geen feestjes vieren en veel mensen werken thuis. Maar geluk zit vaak in kleine dingen en kan het leven veel aangenamer maken. Er is een magazine en een set kaarten met gedichten over geluk ontwikkeld. Op tal van plekken in de stad zijn er kleinschalige activiteiten.

In Schiedam is de eerste week van oktober de Week van het Geluk. In deze coronaperiode zijn veel mensen geïrriteerd en boos en daar hebben ze natuurlijk alle reden toe: leuke evenementen worden afgelast, we mogen geen feestjes vieren en veel mensen werken thuis. Maar geluk zit vaak in kleine dingen en kan het leven veel aangenamer maken.

Er is een magazine en een set kaarten met gedichten over geluk ontwikkeld. Op tal van plekken in de stad zijn er kleinschalige activiteiten.

 

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media