advertentie
woensdag 30 september 2020 17:29

Erker moet weer bijeenkomsten annuleren, maar er gaan er ook wel nog door

Door alle nieuwe coronamaatregelen is de hele programmering van wijkcentrum de Erker ook weer omgegooid. De nieuwe maatregelen betekenen voor De Erker ze vanaf 21:00 uur geen nieuwe klanten binnen mogen laten. De gasten kunnen om  21:45 uur de laatste ronde bestellen en afrekenen.  De bar moet om 22:00 uur sluiten. 'De activiteiten hoeven niet te stoppen om 22:00 uur. Wij mogen alleen echt niets meer vanuit de bar of keuken aanbieden' laat Ina Blans-Visser weten.

Schiedam - Door alle nieuwe coronamaatregelen is de hele programmering van wijkcentrum de Erker ook weer omgegooid.

De nieuwe maatregelen betekenen voor De Erker ze vanaf 21:00 uur geen nieuwe klanten binnen mogen laten. De gasten kunnen om  21:45 uur de laatste ronde bestellen en afrekenen.  De bar moet om 22:00 uur sluiten. 'De activiteiten hoeven niet te stoppen om 22:00 uur. Wij mogen alleen echt niets meer vanuit de bar of keuken aanbieden' laat Ina Blans-Visser weten.

'Verder hebben wij moeten besluiten, met daarin de oproep van de gemeente Schiedam meegenomen, dat wij diverse activiteiten helaas moeten annuleren: de Bingo op zondagavond, de rommelmarkt, de G1000 inloop markt en de reeds geplande feesten, voor zover deze nog gepland stonden.

De cursussen, vergaderingen, lessen voor clubs en dergelijke die in de lokalen gehouden worden, kunnen gewoon doorgang vinden.

Men is bezig met het adviseren van het dragen van mondkapjes binnen openbare ruimtes. U maakt hier op dit moment zelf uw keuze in binnen De Erker. Wij volgen de adviezen van het RIVM' aldus Ina.