advertentie
woensdag 30 september 2020 22:53

Bob Venhuizen, oud-directeur-bestuurder van Woonplus, op 63-jarige leeftijd overleden

Bob Venhuizen, oud-directeur-bestuurder van Woonplus, is op 63-jarige leeftijd overleden. Bob, geboren in 1957 in Groningen, was al geruime tijd ziek en dat was ook de reden dat hij eind 2018 zijn vertrek bij Woonplus aankondigde. 'Ik denk dat ik niet meer de juiste man op de juiste plek ben'. Hij werkte sinds 2000 bij Woonplus en werd in 2009 de grote baas van Woonplus als opvolger van Karin van Dreven. Daarvoor werkte hij bij het ministerie van VROM als verandermanager.  Zijn opleiding genoot hij in Groningen op de HTS Bouwkunde. Ook behaalde hij de tweede graad in Economie en Recht aan de Hogeschool Holland.

Bob Venhuizen, oud-directeur-bestuurder van Woonplus, is op 63-jarige leeftijd overleden.

Bob, geboren in 1957 in Groningen, was al geruime tijd ziek en dat was ook de reden dat hij eind 2018 zijn vertrek bij Woonplus aankondigde. 'Ik denk dat ik niet meer de juiste man op de juiste plek ben'.

Hij werkte sinds 2000 bij Woonplus en werd in 2009 de grote baas van Woonplus als opvolger van Karin van Dreven. Daarvoor werkte hij bij het ministerie van VROM als verandermanager.  Zijn opleiding genoot hij in Groningen op de HTS Bouwkunde. Ook behaalde hij de tweede graad in Economie en Recht aan de Hogeschool Holland.

Hij begon bij Woonplus als manager 'Unit Stad'. In 2002 werd Bob manager Strategie & Beleid om vervolgens in 2006 toe te treden tot de directie van Woonplus als directeur bedrijfsvoering.

Hij vertelde bij de aankondiging van zijn afscheid dat hij nooit gedacht had dat zijn baan bij Woonplus zo veelomvattend zou zijn. 'Ik heb HTS gedaan en vastgoedprojecten vond ik het mooist, dat is blijvend. Ik had nooit gedacht dat ik zo veel plezier zou hebben om samen met bewoners dingen te doen'.

Hij bleef na zijn afscheid als directeur nog als adviseur aan Woonplus verbonden, met de laatste maanden 'sabbatical' als toevoeging.