advertentie
donderdag 01 oktober 2020 15:05

'College minder aanwezig bij activiteiten'

'College minder aanwezig bij activiteiten' Foto: gemeente Schiedam

Het college van Burgemeester en Wethouders (B&W) is de komende tijd minder aanwezig bij activiteiten. Nu zijn er ook (veel) minder activiteiten én minder collegeleden beschikbaar. Van de zes collegeleden zitten er twee thuis: wethouder Bregman met vermoeidheidsverschijnselen en wethouder Ooijevaar zit in thuisquarantaine omdat zijn vrouw positief getest is op het coronavirus. Bovendien is wethouder Van Aaken nog herstellende.

Schiedam - Het college van Burgemeester en Wethouders (B&W) is de komende tijd minder aanwezig bij activiteiten. Nu zijn er ook (veel) minder activiteiten én minder collegeleden beschikbaar.

Van de zes collegeleden zitten er twee thuis: wethouder Bregman met vermoeidheidsverschijnselen en wethouder Ooijevaar zit in thuisquarantaine omdat zijn vrouw positief getest is op het coronavirus. Bovendien is wethouder Van Aaken nog herstellende.

Het college geeft als reden van de mindere aanwezigheid dat het kabinet adviseert om zoveel mogelijk thuis te werken en zo min mogelijk te reizen. 'Daarom werkt ook het college de komende tijd zoveel mogelijk vanuit huis. Burgemeester en wethouders zullen ook minder aanwezig zijn bij publieke activiteiten, zoals buurtactiviteiten en openingen. Waar mogelijk zal een afspraak voor een later moment worden gemaakt, als de coronamaatregelen dit weer toelaten'.