advertentie
vrijdag 02 oktober 2020 21:42

Tara Boxman: lanceert haar boek in een drive-thru

De Schiedamse schrijfster en zakenvrouw Tara Boxman zou haar boek lanceren in de Grote Kerk, maar vanwege de oplopende coronabesmettingen werd het een drive-thru bij de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Haar boek heet Van Tienermoeder Naar Zakenvrouw. Ze groeide op als een grijze muis in een strikt Jehovah's Getuigen-gezin. Geen verjaardagen, geen kerst, weinig liefde. Op haar 16de werd ze per ongeluk zwanger, ze liet het kindje komen. En nu, 17 jaar later, is ze moeder en een succesvolle zakenvrouw. In 2020 is ze uitgeroepen tot finalist Rotterdams Zakenvrouw van het Jaar in de hoofdcategorie. De uitreiking zal in 2021 plaatsvinden.

De Schiedamse schrijfster en zakenvrouw Tara Boxman zou haar boek lanceren in de Grote Kerk, maar vanwege de oplopende coronabesmettingen werd het een drive-thru bij de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Haar boek heet Van Tienermoeder Naar Zakenvrouw. Ze groeide op als een grijze muis in een strikt Jehovah's Getuigen-gezin. Geen verjaardagen, geen kerst, weinig liefde. Op haar 16de werd ze per ongeluk zwanger, ze liet het kindje komen. En nu, 17 jaar later, is ze moeder en een succesvolle zakenvrouw. In 2020 is ze uitgeroepen tot finalist Rotterdams Zakenvrouw van het Jaar in de hoofdcategorie. De uitreiking zal in 2021 plaatsvinden.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media