advertentie
dinsdag 06 oktober 2020 18:13

Flinke brand in flatwoning Joseph Oreliosingel

Dinsdagmiddag is er brand uitgebroken in een woning op de zesde etage van een flatgebouw aan de Joseph Oreliosingel. De brand brak rond 15.00 uur uit in de keuken van een woning. De bewoners van de woning zijn via het balkon overgestapt op het balkon van de buren waarna zij in veiligheid konden worden gebracht. Eén bewoner had rook ingeademd en werd door ambulancepersoneel onderzocht. De brandweer had het vuur snel onder controle, waarna gestart kon worden met het ventileren van de woning. Er hoefde uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis.

Dinsdagmiddag is er brand uitgebroken in een woning op de zesde etage van een flatgebouw aan de Joseph Oreliosingel.

De brand brak rond 15.00 uur uit in de keuken van een woning. De bewoners van de woning zijn via het balkon overgestapt op het balkon van de buren waarna zij in veiligheid konden worden gebracht.

Eén bewoner had rook ingeademd en werd door ambulancepersoneel onderzocht. De brandweer had het vuur snel onder controle, waarna gestart kon worden met het ventileren van de woning. Er hoefde uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis.

Twee katten zijn door de dierenambulance uit de woning gehaald. Ze maken het naar omstandigheden goed.

Beelden: Flashphoto.nl. 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media