advertentie
woensdag 07 oktober 2020 17:20

Belevingswoning 'brand bij je thuis' geopend in Schiedam

In een leegstaande woning van Woonplus aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan heeft de Brandweer, afdeling Veilig Leven, de belevingswoning en tentoonstelling 'brand bij je thuis' ingericht. De reizende tentoonstelling is nu voor het eerst buiten Rotterdam te zien. "Schiedammers kunnen daar ervaren wat er gebeurt als er brand in een woning uitbreekt en ontdekken hoe zo’n brand voorkomen kan worden" vertelt Sheila Huizer, Coördinator Veilig Leven van de Brandweer. "Van 7 oktober tot en met 19 december zijn we op woensdag-, donderdag- en zaterdagmiddag gratis geopend voor elke Schiedammer."

In een leegstaande woning van Woonplus aan de Burgemeester Honnerlage Gretelaan heeft de Brandweer, afdeling Veilig Leven, de belevingswoning en tentoonstelling 'brand bij je thuis' ingericht.

De reizende tentoonstelling is nu voor het eerst buiten Rotterdam te zien.

"Schiedammers kunnen daar ervaren wat er gebeurt als er brand in een woning uitbreekt en ontdekken hoe zo’n brand voorkomen kan worden" vertelt Sheila Huizer, Coördinator Veilig Leven van de Brandweer.

"Van 7 oktober tot en met 19 december zijn we op woensdag-, donderdag- en zaterdagmiddag gratis geopend voor elke Schiedammer."

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media